BKR codering

De BKR codering is een ontzettende hindernis als je er eentje achter je naam hebt staan terwijl je geld wilt lenen. Je zult dan ook problemen kunnen ondervinden als je dit gaat doen. Nou zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om om de BKR codering heen te werken en alsnog een lening af te sluiten. Afhankelijk van de lening die je graag wilt afsluiten zul je wellicht wel wat moeten inboeten op de wensen die je hebt. We bedoelen hiermee dat je misschien minder geld zult kunnen lenen dan je oorspronkelijk van plan was door de BKR codering.

Weinig geld lenen

Weinig geld lenen gaat met een BKR codering in veel gevallen nog wel lukken, maar grote bedragen kun je er hoogstwaarschijnlijk niet mee lenen. Het hangt natuurlijk een beetje van de geldverstrekker af, maar het feit is dat wanneer een geldverstrekker de regels goed volgt ze je eigenlijk nooit een grote lening kunnen geven als je een BKR codering hebt.

Wat werkt wel met een BKR codering?

Wat wel werkt met de BKR codering is de minilening. Je kent de minilening waarschijnlijk wel en dit is dan ook de perfecte lening om af te sluiten in het geval je hinder ondervindt van je BKR codering. Toegegeven, de minilening heeft weinig om het lijf en heel veel geld is er dus ook niet mee te lenen, maar toch is het handig en het is in elk geval beter dan niets. Zo moet je het zien.

Previous post:

Next post: