Minilening

Wie is er nou niet bekend met de minilening. De lening is zowel positief als negatief in het nieuws geweest, maar toch lijkt de minilening weer een beetje op de weg terug te zijn, nadat deze een tijd lang flink ter discussie heeft gestaan. Er waren namelijk nogal wat duistere aanbieders actief die het imago van de minilening wel een beetje hebben geschaad. Nu deze aanbieders buitenspel zijn gezet lijkt het weer wat beter te gaan met de minilening en hebben mensen weer vertrouwen in de lening gekregen. Gelukkig maar, want de minilening en geld lenen met BKR gaan natuurlijk hand in hand.

De minilening, snel geregeld

De minilening staat niet alleen bekend om het feit dat het zo’n kleine lening is, maar vooral om de snelheid waarmee een minilening is af te sluiten. Je krijgt na je aanvraag snel uitsluitsel en dus ook snel je lening. Dit is alleen maar een pluspunt, want als je eenmaal voor jezelf hebt besloten dat je geld wilt lenen, dan maar het liefst zo snel mogelijk ook. Op 1000eurolenennl kun je ook leningen die boven het maximum van de minilening liggen vinden.

Rente en kosten

Over een minilening wordt ook rente berekend. Wat dat betreft is een minilening dus niet anders dan welke andere vorm van geld lenen dan ook. De rente is vaak wat hoger dan bij andere leningen. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het een kleine lening is. De rente is wat hoger, maar toch voelt dit niet zo aan, omdat de kosten over het algemeen vrij gering zijn. Stel dat je 50 euro kosten hebt over een lening van 500 euro, dan is dit toch al een rente van 10%. Dit klinkt in percentages erg veel, maar men zal de kosten van 50 euro toch niet als zodanig veel voelen.

Previous post:

Next post: